Reserveren

Already reserved your table today?

De komende tijd kunnen wij helaas minder gasten tegelijk verwelkomen. Om toch zoveel mogelijk gasten de kans te geven om bij ons te kunnen eten&drinken werken wij met shifts. Kies van te voren welke shift u het fijnst vindt. 17:00 – 19:00 of 19:15 – 21:00

Overdag kunt tot 16:00 gewoon binnenlopen.

Reserveer via de knop rechts onderin uw beeldscherm. U ontvangt een email met een bevestiging. Vergeet uw spambox niet te checken.

Als reserveren niet lukt op de door u gewenste dag en tijdstip betekent dit dat we geen plaats meer hebben. Mailen of bellen hierover heeft geen zin, we zitten helaas aan de limiet van 50 p. vast.

Het is niet toegestaan om twee aansluitende shifts te boeken. We willen zoveel mogelijk mensen de kans geven om langs te komen.

Het is niet mogelijk om specifieke tafels te reserveren. Ons systeem maakt de tafelindeling op basis van de volgorde van aanmelding. De populairste plekjes zijn het eerste weg. Tijdig reserveren is zodoende aan te raden.

Kom alstublieft op tijd. 🙂 Door de schaarste aan terrasplekjes laten we geen tafels onbezet. We vergeven de tafels die een kwartier na aanvang van de shift nog niet zijn geclaimd. Bovendien,
wanneer u te laat komt, is er wellicht niet genoeg tijd om op uw gemak uw zitting af te ronden voor de volgende shift begint of de keuken sluit. Helaas moet we deze strenge regels handhaven om iedereen in Covid-19-tijd tevreden en gezond te houden.