Reserveren

Already reserverd your table for dinner?

Lieve gasten,
Yes, vanaf 1 juni 12:00 mogen wij de poorten weer voor jullie openen. Wij kijken er ontzettend naar uit om jullie weer te verwelkomen! We willen jullie vriendelijk vragen voordat je een tafel reserveert eerst even ons protocol door te lezen.

De komende tijd kunnen wij helaas minder gasten tegelijk verwelkomen. Om toch zoveel mogelijk gasten de kans te geven om bij ons te kunnen dineren gaan wij met shifts werken voor het diner. Kies van te voren even welke shift jullie fijner vinden, 17:00 – 19:00 of 19:15 – 22 uur. Tussen de shifts door hebben wij de tijd om alles grondig te reinigen.

Reserveer door een berichtje te sturen via de WhatsApp knop rechts onder in je beeldscherm. Of gebruik nummer +31 6 57614233 als deze knop bij u niet werkt. Uw reservering is geldig na een bevestiging.

Laat hierbij even weten met hoeveel personen je wilt komen dineren en in welke shift.
Alleen tweetallen of huishoudens (op 1 woonadres woonachtig) kunnen wij aan 1 tafel plaatsen. Wij maken een tafel-indeling aan de hand van de binnengekomen reserveringen. U kunt uw voorkeur voor een tafel aangeven en we zullen hier iets mee doen indien mogelijk. Maar we kunnen niet garanderen dat u uw gewenste tafel krijgt.

Kom alstublieft op tijd. 🙂
Wanneer u later dan 17:00 of 19:15 uur komt is er wellicht niet genoeg tijd om op uw gemak uw diner af te ronden voor de volgende shift begint of de keuken sluit. Helaas moet we deze strenge regels handhaven om iedereen in Covid-19-tijd tevreden en gezond te houden.

Het is niet mogelijk om bij ons te reserveren voor ontbijt, lunch of de borrel.