Reserveren

Already reserved your table today?

U kunt een reservering maken voor het diner via de reserveringsknop rechtsonder in uw beeldscherm. Het is alleen mogelijk om te reserveren voor het diner, overdag mag u tot 16:00 gewoon binnenlopen. U kunt een reservering maken om 17:00,17:30 en 18:00 uur.

Reserveer via de knop rechts onderin uw beeldscherm. U ontvangt een email met een bevestiging. Vergeet uw spambox niet te checken.

Als reserveren niet lukt op de door u gewenste dag en tijdstip betekent dit dat we geen plaats meer hebben.

Het is niet toegestaan om twee aansluitende shifts te boeken. We willen zoveel mogelijk mensen de kans geven om langs te komen.

Het is niet mogelijk om specifieke tafels te reserveren. Ons systeem maakt de tafelindeling op basis van de volgorde van aanmelding. De populairste plekjes zijn het eerste weg. Tijdig reserveren is zodoende aan te raden.

Kom alstublieft op tijd. 🙂 Door de schaarste aan terrasplekjes laten we geen tafels onbezet. We vergeven de tafels die een kwartier na aanvang van de shift nog niet zijn geclaimd.

Bovendien,
wanneer u te laat komt, is er wellicht niet genoeg tijd om op uw gemak uw zitting af te ronden voor de volgende shift begint of de keuken sluit.